Fietstocht Provence 2015 1 juli

5 thoughts on “Fietstocht Provence 2015 1 juli

  1. Lieve Sjouke/Rolande, Wat een heerlijk bericht over jullie fietstocht, Weet alleen niet hoe jullie daar terecht zijn gekomen, in Avignon, misschien met de trein? Of heb ik een paar afleveringen gemist? Nu dus starten in Maubec op de trappers om Apt,te bereiken . Ben heel benieuwd en verheug me er op, om op mijn kaart met jullie mee te,fietsen! Wat een voorrecht om zo’n Frankrijk fietstocht te ondernemen, en dat ik ook fijn mee mag doen! Gezondheid, sterkte samen, ik denk aan jullie gezwoeg en het genieten! Lieve groet, Berendina.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

  2. Wisselend, gaat het met mij! Want………..mijn Broer was net met mij , via een recreatieve route naar BLED in Slovenia , voor vakantie, wat precies anderhalve dag duurde om daar fijn te genieten, toen het telefoontje kwam van Gerhard zijn dochter, dat Mama Riek, in een keer hoge koorts kreeg op De Florishof t.o.Humanitas, Deventer, waar Riek al 11 jaar word verpleegd. Gauw in vliegende vaart spullen bij elkaar zoeken en rap naar huis. Precies 11 uur later nadat we in Deventer arriveerden, overleed Riek, ze is 78 jaar geworden. De uitvaart donderdag, was rustig en vredig in Diepenveen. De beide kinderen Peter en Nethanja met haar gezin, en Gerhard ook , zijn nu wel ” blij” dat hun moeder niet meer hoeft te lijden maar het missen, Rolande en Sjouke, daar weten jullie alles van! Dus breng ik nu tijd door afwisselend om bij mijn ene dochter Denise in de Rutbeek te zwemmen met de beide kleinkinderen en in Losser bij Roos in die plassen bij Bad Bentheim te ploeteren met andere kleinkinderen ! Ik denk aan jullie tocht Rolande/Sjouke………heerlijk jullie blik nog meer verruimen ! Liefs Dina?

  3. Hallo Rolande en Sjouke, ik kan het haast niet geloven dat jullie weer op de fiets zitten… Het bevalt blijkbaar goed. In gedachten doe ik de toer mee. Ik ben benieuwd om jullie verhaal te horen of te lezen ergens… Morgen vertrekken we naar de Dolomieten in Italie. We trekken de bergen in voor 10 dagen om nieuwe inspiratie op te doen na dit volle jaar. (Eigenlijk ontvluchten we ook een beetje de Gentse Feesten, want dat is heftig zo 10 dagen en 10 nachten volop leven in de stad!) Ik hoop vlug iets te horen van jullie en wensen jullie ALLE GOEDS verder. Liefs van Mia uit het drukke Gent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s